Att fiska här

Öppettider och regler för fisket i Kassasjön


Sommarfisket är öppet alla dagar från den 8/5 till och med 31/10 mellan klockan 05:00 till 24:00


Vinterfisket är öppet när det är bra is eller öppet vatten alla helger och helgdagar från

den 25/12 till och med 13/3 mellan klockan 05:00 till 24:00


I mellanperioderna är Kassen stängd för fiske

Fiskekort

Kortpriset är 200 kr per dag och fiskekortet löser ni i kortboden nere vid sjön. Betalning kan ske antingen med kontanter eller med Swish.


Vid användning av Swish skanna QR-koden eller swisha 200 kronor till nummer 123 600 3156.

Ta en Swishlapp ur lådan i kortboden och fyll i de sex sista siffrorna från referensnumret som finns under historik i Swish-appen, lägg lappen i kuvertet tillsammans med fiskekortet och lägg kuvertet i inkastet.


Fyll i ditt namn i liggaren vid rätt fiskekortsnummer och kryssa i den betalningsmetod du använt.


Vid fiskekortskontroll ska giltigt fiskekort, id-kort eller körkort och ev. swishbetalning i telefonen kunna visas för kontrollanten.


Kortet är personligt men ett barn under 15 år får också fiska i målsmans sällskap. Man får ta upp 3 fiskar per kort och dag och endast ett kort får lösas per dag.


Fisket sommartid

Fisket sker från land med flugspö och fluga eller kastspö med drag alt. bombarda. Man får endast fiska med ett aktivt handburet spö åt gången.

Fiske med betade krokar, till exempel med mask, maggots, majs, deg eller pasta av något slag är förbjudet. Mete är strängeligen förbjudet.


Fisket vintertid

Vintertid vid isfiske tillåts ett pimpelspö med pirk och max en upphängare. Agn får användas men endast med räka. Observera att fiske med flöte är förbjudet.


Isen beträdes på egen risk.